mandag den 9. november 2009

Sprængt andebryst i øl, abrikos og chililage

En let og enkel måde at lave and på. Opskriften fandt vi på Ølogmad.dk

Til 4 personer bruges:

2 andebryster á ca. 300 g.
½-1 frisk rød chili
250 g. tørrede abrikoser
33 cl GB FinAle
salt
sukker

Kog 1 liter vand op sammen med 50 g salt og 20 g sukker og lad det køle helt af. Læg så andebrysterne i og lad dem trække i 24 timer i køleskab.
Tør andebrysterne og rids skindet. Læg dem på en kold pande uden fedtstof med skindsiden nedad og brun dem af.
Læg dem i et ildfast fad sammen med halve abrikoser, fintsnittet chili og 33 cl. GB FinAle og stil det i ovnen på 180 grader i 30 minutter. Lad det trække i 7 minutter før udskæring.

Anden stod Søren og Therese for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar